banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LTB 4. Gençlik ve Spor Şöleni Gerçekleştirildi..!
banner98

Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen şölen kapsamında KKTC Cimnastik Federasyonu, KKTC Kick Boks Federasyonu ile Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fitnes ekibi tarafından gösteriler sunuldu.

LTB Gençlik ve Spor Şöleni’nin açılışında konuşan LTB Asbaşkanı da olan Spor Kulübü Asbaşkanı Akın Aktunç, LTB Spor Kulübü olarak yıldızlar ve gençler katagorilerinde her yıl Gençlik ve Spor Şöleni düzenlediklerini belirterek, etkinliğe bu yıl Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, Lefkoşa Santranç Derneği, KKTC Cimnastik Federasyonu, KKTC Kick Boks Feserasyonu, KKTC Masa Tenisi Federasyonu ile KKTC Bisiklet Federasyonu’nun katkı koyduğunu söyledi.

LTB Spor Kulübü olarak spora katkı yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Aktunç, etkinliğine katkı koyan herkese teşekkür etti. Şölen kapsamında ayrıca bisiklet yarışı ile masa tenisi turnuvası da gerçekleştirildi.

Bisiklet yarışı sonuçları
Yıldız A

1.Samet Deste (YDÜ)

2.Yıldıray Pekmez (Cypcursion)

3.Hasan Aksoy (YDÜ)

Yıldız B Katagorisi
1. Atahan Özerol (Cypcursion)
2. Hüseyin Tokdemir (YDÜ)
3. Doğan Yılmaz (YDÜ)

Gençler Katagorisi
Kadir Harbelioğlu (Tüfekçi Spor)

Masa Tenisi Turnuvası sonuçları

Erkekler
1.Mehmet Deveci
2.Burak Algül
3.Hüseyin Çocuk

2 - 3. Arda Kantara

Kızlar
1.Sude Köknel
2.Bilge Ervandar

3.Şerif Kuyucu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75