banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lider YDÜ, Beyarmudu ve Dumlupınar..!
banner98

 





1.LİGDE LİDER YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

12-13 Mart tarihlerinde oynanan 3 tur neticesinde 1.ligde 2.devre1.ayak karşılaşmaları geride kaldı. Oynadığı 9 maçın hepsini kazanmayı başaran Yakın Doğu Üniversitesi birinci sırada bulunuyor. Oluşan puan durumuna göre Lefkoşa Satranç Derneğiikinci sırada, Dumlupınar üçüncü sırada.

2.LİGDE LİDER BEYARMUDU BELEDİYESİ S.K.


2. ligde mücadele eden takımlar 13Mart Pazar günü iki karşılaşma yaparak 2.devre 1.ayak karşılaşmalarını tamamladılar. Bu karşılaşmalar neticesinde oluşan puan durumuna göre; Beyarmudu Belediyesi SK puanını 13’e yükselterek liderliğini korudu. 2. Ligde İskele Belediyesi SK ikinci,Mağusa Satranç Derneği ise üçüncü sırada bulunuyor

U-16 ALTYAPI LİGİNDE LİDER DUMLUPINAR

U-16 altyapı liginde 2.devre 1.ayak sonunda oluşan puan durumu ve sıralama aşağıdadır. Bu sıralamaya göre; Ligde Dumlupınar birinci sırada, İskele Belediyesi SK ise ikinci sırada,üçüncü sırada ise Şah-Mat SKD bulunuyor.

 

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
ArenasporkolikLider YDÜ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75