banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Levent Ilgın; Karara itiraz edeceğiz..!
banner98




BRT HD’de dün akşam Yeşim Tuncel Kotak – Tonguç Kotak’ın ‘Spor Artı’ programına telefonla katılarak sorularını yanıtlayan Ilgın, Meliz’in soruşturma sürecinde yalnız bırakıldığını ileri sürdü.

Meliz dışlandı

Dünyada önemli başarılara sahip birçok atletin doping yaptığı gerekçesiyle madalyalarından olduğuna işaret eden Levent Ilgın, ülkelerin yine de bu sporcularına arkasını dönmediğinden söz etti.

Meliz’in aylardır dışlanmış bir pozisyonda olduğunu söyleyen Antrenör Ilgın, federasyonun Meliz’in bu ülkenin atleti olmadığı gibi bir yaklaşımda olduğunu da savundu.

Beklediğimiz bir sonuç değildi

Meliz in bugüne kadar istenilen her ortamda numune vermekten kaçınmadığını ve değerlerinin yasal olarak belirtilen alt ve üst sınırları aşmadığını da  ifade eden Levent Ilgın, “Böyle bir sonucu bekliyor muydunuz?”  sorusuna cevabı da “Beklediğimiz sonuç değildi” oldu.

Takibe alınmıştı

Bügüne kadar birden fazla Avrupa organizasyonlarında Türkiye Milli Takım sporcusu olarak piste çıkan ve 2012 Londra Olimpiyatlarında da 4x400 metrede Türkiye Takımı’nda görev alan sporcumuz, kan numuneleri alınan ve kan değerlerinde anormal değişiklikler tespit edilen Dünya Anti Doping Ajansi tarafından, Biyolojik pasaport takibine alınmıştı.WADA aralarında Meliz in de olduğu doping şüphesi bulunan dört sporcudan konu ile ilgili olarak savunma istemişti

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75