banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkoşa’da Maraton Kayıtları 9 Ekim’de Başlıyor..!
banner98




Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin düzenlediği ve geliri her yıl toplumsal bir ihtiyacı karşılamak için kullanılan maratonun geliri bu yıl SOS Çocukköyü’ndeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımı için gerekli olan aracın alımı için kullanılacak.

Turkcell ana sponsorluğunda 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu” kayıtları 9 Ekim’de başlıyor. LTB önünden başlayıp, yine aynı yerde tamamlanacak ve 4 km halk koşusu, 8 km ve 21 km olmak üzere 3 kategoride yapılacak maraton kayıtları bu yıl da 08:00-17:30 saatleri arasında LTB binası önünde kurulacak kayıt noktasında yapılacak. 8 ve 21km. kategorileri için kayıtlar 20 Ekim Cuma günü saat 17:30’a kadar devam ederken 4 km. için ise maraton günü saat 10.00’a kadar katılımcılar kayıt yapabilecek.


Hem sportif,hem bilinçlendirici hem de yardım amaçlı


Maraton, her yıl hem obeziteye karşı sportif bir faaliyet hem hem insanların bir araya gelmesi ve el birliği ile bir toplumsal ihtiyaca katkı sağlamaları, hem de şehre kattığı dinamizm ile başkent yaşamındaki yerini aldı.


Hedef 4 binin üzerine çıkmak


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunu yaptığı, KKTC Cumhurbaşkanlığı’nın katkı koyduğu, Atakom LTD, Arden LTD,  Korman Construction Ltd, Serhan Kombos Otomotiv Ltd., Radyo Juke ve Simit Dünyası Ltd.’nin ise yan sponsor olarak katkı koyduğu ve bu yıl “Lefkoşa Turkcell’le koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” temasıyla gerçekleştirilecek büyük organizasyon için hazırlıklar aralıksız olarak sürerken her geçen yıl katılımcı sayısının arttığı maratonda geçtiğimiz yılki 3 binin üzerindeki katılımcı sayısının 4 binin üzerine çıkarılması hedefleniyor. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75