banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke'de Cimnastik Günü..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu ve Lefke Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ''Cittaslow Lefke Dans ve Cimnastik Okulu'' faaliyete geçti. Vasıf Palas Binasında, Çise Mevlit’in koordinatörlüğünde başlayan cimnastik çalışmalarında çocuklara ilk eğitimler verilmeye başlanırken, ilk taklalar da atıldı.

Cittaslow Lefke Dans ve Cimnastik Okulunun resmi açılışı ise 28 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek. Açılış töreninde gösteriler sunacak olan Lefkoşa Cimnastik Kulübü cimnastikçileri de gösterilere yoğun şekilde hazırlandılar.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Cittaslow Lefke Dans ve Cimnastik Okulunun resmi açılış töreni öncesinde şu açıklamayı yaptı:

“Çocuklarımızın olduğu her yerde gelecek vardır, yarın vardır, umut vardır. Çocuklarımızın kalplerine sevgi tohumları ekmeye; onlara spor alışkanlığı kazandırarak geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz.

Lefke bölgemizdeki çocuklarımız da takla atmaya başladı. Bu güzelliğin oluşmasına olanak sağlayan başta Lefke Belediye başkanı Aziz Kay , Haluk Giray ve Çise Mevlit’e ve tüm katkı koyan herkese teşekkür ederiz.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Lefkede Cimnastik Günü..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75