banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupada şampiyon Deniz Plaza..!
banner98

 



Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Darts Federasyon Kupası tamamlandı. 17 takımın katıldığı kupada şampiyonluğu Deniz Plaza kazandı. Dikmen Gençlik Merkezi  (DİGEM) kupada ikinci oldu. Kupada ödüller, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek ödül balosunda verilecek.

 

İkinci kupa

Darts Süper Ligi’nde namağlup şampiyon olan Deniz Plaza, geçtiğimiz hafta sonu Güzelyurt Belediye Çarşısı’nda yapılan kupa final serisinde mutlu sona ulaştı.  

Yarı final ve final maçlarının aynı gün yapıldığı final serisi maçlarında Deniz Plaza, yarı finalde Minareliköy ile eşleşti.

Rakibini mağlup eden Deniz Plaza finale kaldı. Bu sezon Darts Birinci Ligi’nde yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan Dikmen Gençlik Merkezi, yarı finalde eşleştiği Vadili Darts Derneği’ni yenerek finalde Deniz Plaza’nın rakibi oldu. İki takım arasında oynanan final maçını maçı Deniz Plaza kazandı ve sezonu lig şampiyonluğundan sonra kupa şampiyonluğu ile noktaladı.

 

DİGEM’in başarısı

Darts Birinci Ligi’ni yenilgisiz şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon süper ligde mücadele edecek olan DİGEM, kupada final oynadı. Güçlü rakiplerini yenen ve kupa finaline kadar yükselen DİGEM’in bu başarısı darts camiasından takdir topladı.  

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75