banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi Çetinkayada Cemal Kır dönemi Aykut Sokollu Zirvede Emreyi kadroya yazacak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD’den Maraton’a Destek..!
banner98

KTSYD Eski başkanlarından Raif Örtunç, Mustafa Özsoy ve Ogün Genç Kaçmaz’ın da bulunduğu 12 kişilik grup dün LTB önündeki, kayıt masasında maraton için kayıt yaparak paylaşım mutfağına katkıda bulundu. LTB Başkanı Mehmet Harmancı yaptığı açıklamada Spor Yazarlarının maratona büyük destek verdiğini belirterek “bu olayı duyurmamızda bizlere büyük destek oldunuz. Şimdi de katkı maratona katkı koyarak paylaşımı artırdınız. Teşekkür ederiz” dedi.

KTSYD Başkanı Çelen Oben’de yaptığı konuşmada dernek olarak her yıl sosyal sorumluluk projelerine destek olduklarını belirterek Lefkoşa Belediyesi’nin hayırlı bir iş için başlattığı bu kampanyada bir tutan da tuz olmak istediklerini belirterek bu destekten ötürü mutlu olduklarını vurguladı.

LTB tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek koşulardan, 4 kilometre mesafeli koşu için başvuru yarın 10.00’a kadar devam ederken 10 ile 21 kilometre mesafeli koşular için ise başvuru dün tamamlandı. Koşulardan elde edilecek tüm gelir ihtiyaçlı bireylere yemek sağlayan LTB Paylaşım Mutfağı’na bağışlanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75