banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD ile Elite Hospital Protokol İmzaladı..!
banner98

Elite Hospital’de imzalanan işbirliği protokolüne KTSYD Başkanı Burhan Gürkan ve hastane adına Dr. Ahmet Özyiğit imza attı. İmza töreni Elite Hospital’de gerçekleştirildi.

Gürkan: Bu dönemde sağlığın önemi bir o kadar daha arttı

İmza töreninde konuşan KTSYD Başkanı Burhan Gürkan, Elite Hospital ile imzaladıkları işbirliği protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayatımızda önemli bir yeri olan sağlık konusunun içinde bulunduğumuz dönemde öneminin bir o kadar daha arttığını belirten Gürkan, “Sağlık hepimiz için önemli ancak içinde bulunduğumuz dönemde sağlığın öneminin bir o kadar daha arttığını görüyoruz. Bu alanda yaptığımız işbirliği, gerek üyelerimiz gerekse yakınları açısından bu yüzden daha da anlam taşıyor. Elite Hospital’e sunduğu özel indirimler ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Özyiğit: Üyeler indirimli muayene ve Check-up yaptırma fırsatı bulacaklar

Dr. Ahmet Özyiğit yaptığı açıklamada “KTSYD ülkemizin en önemli, güzide kurumlarından bir tanesidir. Spor alanında oldukça önemli, ciddi katkıları ve rolleri vardır. Bizim oldukça önemli, onur ve gurur verici bir anlaşma oldu” dedi. Özyiğit anlaşma ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Son zamanlarda sağlığımıza dikkat etmek oldukça önemli. Sadece ülkemizde değil, dünyada da sağlığımıza daha fazla önem göstermemiz gerektiğin öğrenir olduk. Elite Hospital ve KTSYD arasında imzalanan bu protokol çerçevesinde dernek üyeleri indirimli muayene ve Check-up yaptırma fırsatı bulacaklar. Ayrıca sağlıklarının kontrolünü daha fazla ellerine alma şansına sahi olacaklar.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75