banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD ile EAK Görüştü..!
banner98

18 Şubat Salı günü Güney Kıbrıs’taki Olimpiyat Sarayı’nda yer alan toplantı oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşirken, temel amacı iki toplumun spor yazarlarının kaynaşmasını sağlamak olan bir dizi ortak faaliyet yapılması kararlaştırıldı. Kararlaştırılan orta faaliyetler arasında karma takımlarla dostluk maçı, ortak seminer, toplantılar, fotoğraf yarışması ve genç gazetecilerin değişim programı gibi konu başlıkları ön plana çıktı.

Söz konusu faaliyetleri belirli bir zaman içerisinde gerçekleştirme adına her iki taraftan 3’er kişinin yer alacağı 6 kişilik bir komite oluşturulması kararlaştırıldı. Gerçekleştirilen görüşmede KTSYD’yi Başkan Burhan Gürkan, Asbaşkan Şükrü Burağan, Genel Sekreter Necati Özsoy ve Dış İlişkiler Sorumlusu Hamit Sakallı temsil etti. EAK’ı ise Başkan Erodotos Miltiadous, Genel Sekreter Mikaelo Papadakis, Mali işlerden sorumlu Marios Chatzistillis ve yönetim kurulu üyeleri Kyriakos Ktoridis, Stelios Steliou ve Andreas Pavlidis temsil etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
KTSYD Ile EAK Görüştü..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75