banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD, EAK Ödül Törenine Katıldı..!
banner98

Ödül töreni 16 Ocak Perşembe günü Lefkoşa’nın güneyinde yer alan Belediye Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. EAK Başkanı Erodotos Miltiadous’un davetiyle geceye KTSYD adına Başkan Burhan Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Çilen Ulusoy, Hamit Sakallı, Serhan Kablan, Halit Dağ, Hüseyin Köprülü katılım gösterdi. Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiades’in de katılarak ödül verdiği gecede EAK Başkanı Erodotos Miltiadous açılış konuşmasında Türkçe “Hoşgeldiniz sevgili meslektaşlarım” diyerek KTSYD adına geceye gelen isimleri selamlarken, Gürkan ve Yönetim Kurulu’na üstlendikleri görevde başarılar diledi.

Miltiadous, işbirliği adına iki kurumun yapacağı buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini belirterek geceye katılımdan dolayı teşekkürlerini iletti. Geleneksel ödül töreninde ödül almaya hak kazanan yılın kadın ve erkek sporcularının yanı sıra, yılın kadın ve erkek takımları, sponsorların destek verdiği yılın kadın ve erkek futbolcuları, yılın 11’i ve teşvik ödülleri gibi birçok dalda ödül takdim edildi. Ödül törenine yılın erkek sporcusu yelken branşında Pavlos Kontidis, yılın kadın sporcusu atıcılıkta Andri Eleftheriou, yılın takımları APOEL ve Kıbrıs Plaj Voleybolu Milli Takımı ödüle layık görüldü.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75