banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kocaeli’nde puan arayacaklar..!
banner98

Özellikle Türkiye Ralli Şampiyonunun belirleneceği bu önemli yarışta, Kuzey Kıbrıs Ralli Takımlar Şampiyonluğu ve Sınıf 1 ve Sınıf N şampiyonları da belirlenecek.

7 ekibimiz kayıt yaptırdı

2018 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip eden Deniz Fahri ve Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi Kocaeli Rallisi’nde Türkiye Şampiyonası için start alacak sporcularımız olacaklar.

KKTC Ralli Şampiyonası için puan arayacak ekiplerimiz ise Nethouse Ralli Takımı adına 2018 KKTC Ralli Şampiyonu Cevdet Alptürk-Mustafa Yücener, Mehmet Kamiloğlu-Rasım Çetinkaya, Halil Mulla-Mehmet Çağla ve Macila Ralli Takımı adına Fikri Macila-Murat Aşık, Cahit Yetkili-Harun Çakır oldular.

2 gün sürecek ve toplam 60 ekibin,17 Kasım Cumartesi günü start alacağı zorlu yarışta toplamda 9 özel etap koşulacak ve 18 Kasım Pazar günü “41 Burda AVM” önünde finiş görülecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75