banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi.. Miracle Spor TV
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kocaeli'de Puan Yarışı..!
banner98

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın önemli organizasyonu olan ve Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası'na da puan verecek Kocaeli Rallisi'ne 60 den fazla ekip katılması bekleniyor. Geçtiğimiz yılda da ülkemize puan veren yarışa katılan ekiplerimiz bu yılda katılımda bulunacaklar.

8 Ekip Kayıt yaptı.

2019 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. yarışı, Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasının 5. yarışı olan ve aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Zafer Vatansever Ralli Kupası’na da puan veren Ford Otosan 37.Kocaeli Rallisi, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek ve bu rallide Ülkemizden 8 ekip yarışacak.

Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışan Bora Manyera-Cem Çerkez ikilisi yarışa TRŞ kaydı yaparken, Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında lider durumda bulunan Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener yeni araçları Skoda Fabia R5 ile en yakın takipçisi MRB Racing Team'den Rauf Denktaş-Mehmet Mişon, yine MRB Racing Team pilotları Sadık Bilgimer -Mustafa Kandır, Halil Mulla - Mehmet Çağla, Selen Bilgimer-Alkan Pala, Vural Vurur-Turgut Albayrak ve Nethouse Rally Team'den Mehmet Kamiloğlu -Ahmet Özerdem yarışa katılacak sürücülerimiz olacaklar.

Ekipler, 12 Ekim Cumartesi günü saat 11.30’da 41 Burda Alışveriş Merkezi’ndeki start seremonisinin ardından, Ford Otosan (18.22 km) Transit (16.50 km) Courier (8.28 km) ve Custom (6.63 km) özel etaplarını geçtikten sonra, saat 16.00’dan itibaren Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi otoparkındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seyirci özel etabı ile ilk günü tamamlayacaklar. Rallinin ikinci günü ise 13 Ekim Pazar günü, saat 10.00’da organizasyona ralli merkezi olarak ev sahipliği yapan Ramada Plaza İzmit‘ten başlayacak.

Ekipler rallinin son gününde Otosan, Transit ve Courier etaplarını bir kez daha geçtikten sonra, Custom-2 avantaj etabında genel klasman ve sınıflarına ekstra puan kazanabilmek için ter dökecekler. Genel klasman ve sınıflarda büyük bir mücadeleye sahne olması beklenen sezonun son toprak rallisinde, ekipler 2 gün boyunca 100,46 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 292,44 kilometre yol kat edecekler. Ford Otosan 37.Kocaeli Rallisi, pazar günü saat 15.00’te 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek olan finiş seremonisi ve ödül töreni ile son bulacak.

Takım

PİLOT

CO PİLOT

YARIŞ ARACI

Cevdet Alptürk

Mustafa Yücener

Skoda Fabia R5

MRB RACİNG TEAM

Rauf Denktaş

Mehmet Mişon

Ford Fiesta R5

Vural Vurur

Turgut Albayrak

Mitsubishi Lancer Evo 8

Halil Mulla

Mehmet Çağla

Mitsubishi Lancer Evo 9

MRB RACİNG TEAM

Sadık Bilgimer

Mustafa Kandır

Mitsubishi Lancer Evo 4

Selen Bilgimer

Alkan Palabıyık

Mitsubishi Lancer Evo 3

NETHOUSE RALLY TEAM

Mehmet Kamiloğlu

Ahmet Özerdem

Mitsubishi Lancer Evo 10

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kocaelide Puan Yarışı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75