banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasiklerde Ödüller verildi..!
banner98




Neticeler Canlı Açıklandı. Bülent Evsal -Su Evsal ilk Günü Lider Tamamladı

Tamamlanan her etabın ardından resmi dernek sitesinden canlı yayınlanan neticeler, yarışmacılar arasında heyecan yarattı. Sonuçların birbirine yakın olması ve ilk günün neticeleri yakın tamamlanması, yarışa katılan klasik severlerin büyük yarışa ne kadar iyi hazırlandıklarını da göstermiş oldu.

 

Büyük Ralli Ali - Pembe Kelebek Çiftinin, 2017 Şampiyonu ise Ertan - Ayşe Namlı oldu

Yarış direktörlüğünü üstlenen dernek Asbaşkanı Burçin Aliusta yarışın zor ve bir o kadar da eğlenceli geçtiğini belirtti. Yarışın en Zorlu testi olan onuncu SHT'yi tamamlayan yarışmacılar, Lefkoşa Golden Tulip Hotele vararak yarışı tamamladılar. Heyecanla beklenen İkinci gün neticeleri açıklanmayıp, yarışın ödül gecesi tüm etaplar açıklandı. Birçok etabın ardından Genel klasman liderinin sürekli el değiştirdiği zorlu ve uzun yarışı 1979 model Mercedes Benz 350 SL otomobilleriyle Ali Kelebek - Pembe Kelebek en az hatayla tamamlayarak Genel klasman birincisi olmayı başardılar. Yarışı birinci tamamlayan ve şampiyonada ikinci sırada bulunan geçen yılın şampiyon çifti Ali -  Pembe Kelebek bu yılı çok az farkla ikinci  tamamladı. Yarış öncesi en yakın rakibi Ali - Pembe Kelebek çiftinin 10 puan önünde start alan Ertan Namlı - Ayşe Namlı Çifti ise yarışı 1983 model Mercedes Benz W123 model klasikleriyle  Ali - Pembe Kelebek çiftinin ardından  ikinci tamamlayarak yarım puan (0,5) farkla 2017 yılın Şampiyonu olmayı başardılar. Üçüncülüğü ise ilk günkü istikrarlarını koruyan ve yarışın en eski arabası olan 1947 model Vauxhall J14 araçlarıyla Rauf Kutalp - Volkan Alper Kırvak  kazandı Yarışın mevcut özel etaplarının ideal sürelerine ise SHT 8 'deki ideal süreye 0,041 saniye ile yaklaşan Hüseyin Eylenceli - Seval Eylenceli gelerek Best Time yaptılar.

 

Tören Golden Tulipte Yapıldı

23 Ekim pazartesi  gecesi Golden Tulip Hotel Havuz başında açıklanan neticelerin ardından kupa almaya hak kazanan yarışmacılar ödüllerine kavuştu. Özenle hazırlanan üç günlük sezon finali niteliğindeki Bospore Card klasik otomobil rallisi kalabalık bir katılımla tamamlandı. Kupa almaya hak kazananlara ödülleri, Bosphore Card ve Kulüp yetkilileri tarafından verildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75