banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasik Otomobiller Hazine Peşinde..!
banner98

Dernek başkanı Burçin Aliusta’dan edinilen bilgilere göre , Bu yıl dördüncü kez ev sahipliği yapacak olan ve dokuz gün sürecek olan Dikmen belediyesi kapsamındaki 11 Meşale Festivali ve REYER Petrol İstasyonu sponsorluğunda Klasik Otomobiller hazine peşine çıkacak. Royalton 2018 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonasına Pilotlara 10 puan verecek olan ve Her yıl değişen konseptiyle yine birbirinden ilginç yenilikler klasik severlerle olacak. Yarışmacılar , Bir taraftan verilecek olan haritalarla yolunu bulmaya çalışırken bir yandan da birbirinden ilginç ve aynı zamanda öğretici sorularla da mücadele edecekler.Günün sonunda ise keyifli bir konser ile de faaliyet sona erecek .

17 Temmuz Salı günü saat 18.00 da Dikmen girişindeki Reyer Petrol istasyonunda kayıtlar ve kapı numaralarının teslimi yapılacak. Tüm işlemlerin bitişiyle birlikt 19.30 da ilk araba start alacak. Kapı numaraları yine kura usulüyle belirlenecek ve saklı hazinelerin bulunması başlanacak. Belirlenen noktalarda verilecek izaz ikramlar eşliğinde diğer bulunması gereken noktanın fotoğrafı verilip, etkinliğin son bulacağı noktaya erişilmeye çalışılacak. Kayıtlar ise 17 Temmuz saat 14.00 a kadar devam edecek. Kayıt için üyelik şartı aranmamaktadır . Katılım pilot 50 TL ve her ilave yolcu ise 20 TL olacak ve yemek / alkolsüz içecek dahildir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75