banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasik Otomobil Derneği Alkış Topladı..!
banner98

Bu sayıyla bir gelenek başlatan dernek, ‘Bir Dergi Bir Oda’ sloganı kapsamında ülkemizdeki bakıma muhtaç hastane odalarını restore ederek daha sağlıklı, daha hijyenik ortamda hastaların tedavi edilmelerine katkı koydu..

Dernek bu proje ile tüm sivil toplum örgütlerine örnek olacak bir işe imza attı. İlk olarak da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ndeki Kulak Burun Boğaz (KBB) Servisi’ndeki çocuk odasını restore etti.

Eski ve yıpranmış hastane odasındaki her şey sponsorlar sayesinde yenilendi. Çocukların daha rahat ve hijyenik ortamda sağlık hizmeti almasını sağladı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalabantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, Başhekim Yardımcısı Dr. Adil Özyılkan ve Dr. Cenk Soydan, Klinik Şefi Dr. Arif Ersoy ile KTKOD Başkanı Burçin Aliusta ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ndeki Kulak Burun Boğaz Servisi’nde yenilenen çocuk odasında bir araya geldi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, KTKOD Başkanı

Burçin Aliusta’ya yapılan yardımlardan ötürü teşekkür plaketi takdim ederek, sağlığa yapılan yatırımların önemine dikkat çekti. Dizdarlı, derneğin bu davranışının herkese örnek olmasını diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75