banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC Beşiktaş Kerem Eti’ye Emanet..!
banner98

2021 - 2023 yılları arasını kapsayan dönemde KKTC Beşiktaşlılar derneğinde başkanlık yapacak olan Kerem Eti’yle yeni dönemde başlamış oldu. Dernek başkanı Kerem Eti birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu da oluşturarak faaliyetlerine başladı. Oluşturduğu güçlü yönetim kurulu ile dikkat çeken Kerem Eti dereneği daha iyi noktalara taşımak içinde kolları sıvadı.

Bayrak En Yukarda Dalgalanacak

KKTC Beşiktaşlılar derneği çiçeği burunda yeni başkanı Kerem Eti, Kıbrıs'ta yaşayan Beşiktaşlılara hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek, Kıbrıs'ta Beşiktaş

bayrağını her zaman en yukarıda dalgalandıracaklarına vurgu yaptı. Dernek olarak görev süresi içerisinde çok yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirten başkan Kerem Eti, faaliyetleri ve yapılması düşünülen projeleri hayata geçirme noktasında ise karalı bir şekilde sonuçlandıracaklarını söyleyerek, yönetim kadrosunun da bu doğrultuda kurduğunu ifade etti.

Kerem Eti başkanlığındaki KKTC Beşiktaşlılar derneğinde 2 yıl görev alacak yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı ise şöyle belirlendi.

K.K.T.C. Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu:

Kerem Eti (Başkan)

Burak Taşkent (Asbaskan ve Girne bölge sorumlusu)

Hakan Rüstem (Genel sekreter)

Mustafa Kulle (Sayman)

Canol Göktaş (Lefkoşa bölge sorumlusu)

Olcayto Öktem (Sosyal medya sorumlusu)

Pınar Erişmen (Hukuk danışmanı)

Gürkan Gazioğlu (Gazimağusa bölge sorumlusu)

Tahir Kaya (İskele bölge sorumlusu)

Mmehmet Çörekçi (Sosyal aktivite sorumlusu)

Hülya Bozdağ (Sosyal aktivite sorumlusu)

Hakan Harper (KKTC Çarşı temsilcisi ve lise oluşum sorumlusu)

Uğur Uğurata (Yönetici)

İlker Yatman (Yönetici)

Mert Akman (Yönetici)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75