banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kickboks'un Gurur Gecesi..!
banner98

 


          Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu kuruluşunun 10. yılında düzenlediği resepsiyon ile Judo ve Kickboks camiasını bir araya getirdi.


          Lefkoşa Sivil Savunma Tesisleri'nde 12 Aralık 2015, Cumartesi gecesi yer alan etkinlikte Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, UBP Milletvekili Esin Tatar, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ve Spor Federasyonları Başkanlarının yanı sıra yaklaşık 300 konuk yer aldı.
         Gecede, Judo, Hapkido ve Kickboks sporunun 10 yılda KKTC'de kaydettiği gelişme sinevizyon gösterisi ile anlatılırken, Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel, Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay ve UBP Milletvekili Ersin Tatar birer konuşma yaptılar.
Demirel,"Ülkemizin tanıtımına katkı sağladık"
        Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel katılımcılara teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında, sporun insanları kötü alışkanlıklardan uzak tutan, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren en önemli aktivitelerden biri olduğuna dikkat çekerek, ülkemizde düzenlenen Dünya Şampiyonası ile ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlandığını söyledi. Demirel konuşmasının sonunda, Kickboks'ta 10, Judo da ise 6 kulüp sayısına ulaştıklarını belirterek halen 450 lisanslı sporcularının bulunduğunun altını çizdi.
        Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde federasyona katkı koyan yönetim kurulu üyeleri ve diğer kurul üyeleri ve antrenörlere onur belgeleri verilirken, 15. Uluslararası Dr. Küçük Kickboks Şampiyonası'nda kilolarında şampiyon olan, Doğan Demir, Tahir Taştan ile Antrenörleri Cuma Öztürk, Doğukan Kurt, Doğuş Ferit ile Antrenörleri Kürşad Mamalı, Kerem Bora Direk ile Antrenörü Oktay İlhan cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75