banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartingde dördüncü yarış yapıldı..!
banner98

 





Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü tarafından organize edilen, ana sponsorluğunu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun üstlendiği ve Güven Sigorta’nın katkılarıyla gerçekleştirilen sezonun dördüncü karting yarışı geçtiğimiz akşam Cemsa Sporting Center’de yapıldı.

Bayram dolayısıyla iki gün ertelenen ve haftaiçi yapılan yarışta 3 kategoride 13 yarışmacı mücadele etti. Sezonun üçüncü yarışında olduğu gibi hızlı ve 1500 metre uzunluğundaki parkurda; 1 sıralama seansı ve iki yarış üzerinden yapılan organizasyonda tüm kategorilerde çekişme hat safhada oldu.



Sezonun başından beri en yüksek katılımın olduğu Mini kategoride günün en hızlısı Şeref Karaoğlan oldu. Altay Akarı ikinci, Hüseyin Çocuk üçüncü oldu. Junior kategoride ise 4 yarışmacı mücadele etti. Bu kategoride günün birincisi Demir Emre olurken onu Mert Uzun takip etti.

Üçüncü küçük Cevdet Alptürk olurken dördüncü Janet Öncülay oldu. Senior kategoride sezon başından beri sıkı mücadele veren ikili Tolga Güryel ile Cevdet Alptürk yine mücadelelerine devam etti. Bu kez Tolga yarışı kazanırken Cevdet ikinci oldu. Günün antrenman bölümünde kaza yapan, iğne ile yarışan ve kartını değiştirmek durumunda kalan Gölgem Paşa ise üçüncü oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75