banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karabetça, Dev Cruise Gemisini Çekecek..!
banner98

Les Ambassadeurs Hotel’de düzenlenen, ülkedeki ana sponsor Near East Bank ve Türkiye ve ABD deki sponsor temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Mert Karabetça amacının sporun barış, dostluk ve kardeşliğine katkı sağlarken ülkesini de dünyaya tanıtmak olduğuna vurgu yaptı.

Yaklaşık 25 kişilik bir ekiple çalıştığını, Guiness yetkililerinin ekip olarak denemeyi izleyeceğini anlatan Karabetça, 1500 yolcu kapasiteli, 350 metre uzunluğunda, 1500 yolcu kapasiteli dev Cruise gemisini çekerek bir kez daha dünya rekortmenleri arasına katılacağını belirtti. Karabetça, rekor denemesine ilişkin bilgiler aktardıktan sonra ülke sporunun ve sporcusunun her zaman yanında olan YDÜ grubu ve Near East Bank ile Les Ambassadeurs Otel sahip ve yöneticileri ve Kuşadası Belediye Başkanı, Gökalp İnşaat, Filoğlu Group, Wage Yapı Dış Ticaret Wage Athena ve ABD deki iş ortaklarına teşekkür ederek basın toplantısı tamamladı.

Toplantıda konuşan Near East Bank Timuçin Samancıoğlu, Gökalp İnşaat Temsilcisi Aydın Gökalp ve Les Ambassadeurs Hotel & Casino &Marina CEO su Hüseyin Eken, çıktığı yolda başarılı olacağına inanarak destek verdikleri Karabetça’ya yürekten başarı dileğinde bulundular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75