banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Hisarda Gargalar Finale Uçtu..! (1-0) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Judo Okullara Girdi..!
banner98
       




     Judo’nun 2012 yılında okul sporlarına alınmasının ardından sporun yaygınlaştırılması için girişimler yoğunlaştırıldı. 

      Halen 10 okulda sürdürülen judonun diğer okullarda da yapılmasının sağlanarak sporun yaygınlaştırılması için, Lefkoşa’da Bayraktar Ortaokulu, Girne’de Anafartalar Lisesi, İskele’de Bekir Paşa Lisesi, Gazimağusa’da ise Meslek Lisesi pilot okul olarak belirlendi.
      Konu ile ilgili olarak Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek pilot okul uygulaması ile hem okullara, hem de kulüplere sporcu yetiştirileceği ifade edildi.

      Yapılan açıklamada, halen okul sporlarında faaliyette bulunan okullar ile bu okulların dışında okul sporlarında faaliyete geçmek için karar alan okulların,  judo dalında faaliyette bulunacak sporcularının isimlerini yazılı olarak ve ekinde tam teşekküllü bir hastaneden alacakları bu spor dalını yapabileceklerine dair sağlık raporlarını federasyona ulaştırmaları kaydı ile haftada bir gün çalışmaya alınacakları belirtildi.
       Açıklamasında, daha önce sadece Bayraktar Ortaokulu’nda gerçekleştirdikleri pilot okul uygulamasında büyük başarı elde etiklerinin altını çizen Niyazi Demirel, bir aylık çalışmanın sonunda başarı gösteren öğrencilerin ikamet ettikleri bölgedeki en yakın spor kulübüne yönlendirilerek ücretsiz lisans çıkartmalarının sağlanacağını ve ilk girecekleri kuşak sınavından muaf tutulacaklarını söyledi.

Pilot Okullarda gerçekleştirilecek çalışma saatleri şöyle:

 

S/NO

OKULUN ADI

GÜN

SAAT

1.

Lefkoşa’da Bayrakta Ortaokulu

Çarşamba

13.30-14.30

2.

Girne’de Anafartalar Lisesi

Pazartesi

14.00-15.00

3.

İskele’de Bekir Paşa Lisesi

Pazartesi

14.00-15.00

4.

Gazimağusa’da Meslek Lisesi

Perşembe

14.00-15.00

                                                                       

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75