banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’de İlk Günün Lideri Bulutoğluları-Yücener İkilisi..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından organize edilen “Basel Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın üçüncü yarışı, 12.İskele Rallisi, 2 günlük programla dün başladı. Geleneksel hale gelen ve takvimin en sevilen rallilerinden olan İskele Rallisi’nin seremonik startı dün İskele meydanında yapıldı. 6 sınıfta 24 ekibin start adlığı ralli, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve KKTOK Başkanı Tigin Kişmir’in kaldırdığı bayrakla başlarken, rallinin ilk gününde ekipler İskele-Ardahan arasındaki bölgede hazırlanan Turnalar ve GoPro etaplarını geçtiler. İki kez art arda geçilen yaklaşık 11 kilometrelik Turnalar etabı ve yaklaşık 5,2 kilometrelik GoPro etabının ardından ilk gün tamamlandı.

İlk günün lideri Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi

Bu sezona şanssızlıklarla başlayan, Flat Out Rally Team’den, Skoda Fabia R5 ile yarışan Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi, 2 etapta en iyi dereceyi yaparak ilk günün lideri oldular. Ralli şampiyonasının lideri konumunda bulunan, Skoda Fabia R5 ile yarışan, Flat Out Rally Team ekibi, Deniz Fahri-Serhan Tan ikilisi ise günün ilk etabında en iyi dereceyi yaparak günü ikinci sırada tamamlarken, Drift NEU Racing Team’den, Skoda Fabia R5 ile yarışan Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi günün üçüncüsü oldular. Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın yanı sıra bu sezon ilk kez yapılan Ayer Argün Mahalli Ralli Kupası’na da puan verecek rallinin ilk gününde Sadık Bilgimer-Mustafa Kandır ikilisi lider, Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi ikinci ve Buğur Kambillili-Niyazi Yorgancıoğlu ikilisi üçüncü sırada yer aldı.

Sınıflarda büyük çekişme yaşandı

İskele Belediyesi’nin yanı sıra, Noyanlar, Chagla Car Care, enlglobal, Near East Bank, Tekan Mobile, Çağkan Yapı İskele Sistemleri, GoPro, GenPower, Polaris ve Basel Energy’nin de katkılarıyla hayata geçirilen yarışın ilk gününde Sınıf 2’de de Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi ilk sırada yer aldı. Sınıf N’de Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi, Sınıf 1’de Sadık Bilgimer-Mustafa Kandır ikilisi, Sınıf R’de Önder Zaim-Emre Üngüder ikilisi, Sınıf T2’de Niyazi Bedel-Mehmet Boşnak ikilisi ve Sınıf 3’te Mahmut Özer-Ali Burhan ikilisi Lider konumda bulunuyor.

Bugün Topçuköy, Sınırüstü ve İskele etapları geçilecek

Rallinin son günü olan bugün ise Topçuköy, Sınırüstü ve İskele bölgesinde, aynı isimlerle hazırlanan 3 etap ikişer kez art arda geçilecek. Servis alanının son yıllarda olduğu gibi Makenzi Beach park yerinde kurulduğu rallinin ikinci günü, yaklaşık 9 kilometre uzunluğundaki Topçuköy Etabı’nın 10.00 ve 11.05’te iki kez art arda geçilmesiyle başlayacak. Servis arasının ardından ekipler bu kez 12.30 ve 13.20’de iki kez art arda yaklaşık 10 kilometrelik Sınırüstü Etabı’nı geçecekler ve yine servis alacaklar. Servisin ardından bu kez 16.15 ve 17.05’te ilk aracın start almasıyla iki kez art arda yaklaşık 13 kilometre uzunluğundaki İskele Etabı geçilecek ve Makenzi Beach’te yapılacak ödül töreni ile organizasyon son bulacak

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75