banner108
Öne Çıkanlar Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Belediyesi'nden Bekirpaşa Lisesi'ne destek..!
banner98




İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı okul sporlarında genç kız ve genç erkek kategorilerinde Futsal branşında mücadele edecek olan Bekirpaşa Lisesi'ne malzeme yardımında bulundu. Başkan Hasan Sadıkoğlu malzemeleri, önümüzdeki hafta başlayacak olan Liselerarası Futsal Şampiyonası öncesinde Bekirpaşa Lisesi Müdürü Ergin Ersoy'a bugün gerçekleştirdiği ziyarette okulun beden eğitimi öğretmenleri ve sporcularına teslim etti.

Öğretmenler ve öğrenciler yapılan bu yardımdan dolayı büyük mutluluk duyarak Hasan Sadıkoğlu'na teşekkür etti. Hasan Sadıkoğlu ise ziyarette yaptığı açıklamada, okul sporlarının önemine değinerek gençlerin spora daha çok özendirilmeleri gerektiği konusunda temennilerde bulundu. Şampiyonada okula başarılar dileyerek her zaman okula destek vereceğini belirtti. Okul Müdürü Ergin Ersoy da, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun okula yapmış olduğu bu önemli katkısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini sundu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75