banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. YDÜ Fotanın Bileği Bükülmüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

IOC;"İranlı Güreşçinin İdamıyla Şok Olduk"..!
banner98

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) bugün yaptığı açıklamada, 2018'de İran’ın güneyindeki bir eyalette hükümet karşıtı gösteriler sırasında bir belediye çalışanını öldürmekten suçlu bulunan İranlı güreşçi Navid Afkari'ye verilen idam cezasıyla infaz edilmesinden duyduğu şoku dile getirdi.
Komite tarafından yapılan açıklamada, bugün atılan adımın şok edici ve çok üzücü olduğu aktarıldı. Açıklamada, dünyanın dört bir yanından sporcular, IOC, Dünya Güreş Birliği, İran Milli Olimpiyat Komitesi ve İran Güreş Federasyonu'nun idamın gerçekleşmemesi için yaptığı tüm girişimlerin başarıya ulaşamamasının üzüntü verici olduğu vurgulanarak, Efkari'nin ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilendi.

İran’ın Fars eyaletinde protestolarda bir belediye çalışanını öldürmekle suçlanan İranlı güreşçi Navid Afkari’nin bu sabah idam edildiği açıklandı.
İran devlet televizyonu, güreşçi Navid Afkari’nin bu sabah idam edildiğini duyurdu. Fars eyaletinde bir belediye çalışanını benzin zammı protestoları sırasında bıçaklayarak öldürme suçundan yargılanan Afkari’nin bu sabah idam edildiği açıklandı.
İranlı güreşçi Afkari’nin idam edileceği haberi daha önce sosyal medyada geniş yer bulmuş ve ABD Başkanı Donald Trump, İranlı güreşçiyi idam etmeyin çağrısı yapmıştı.
Trump resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İran'ın muhteşem ve ünlü güreş starı 27 yaşındaki Afkari'yi idam edeceğini duyuyoruz. Afkari'nin tek eylemi sokaklardaki hükümet karşıtı protestolara katılmak" ifadesine yer vermişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75