banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlk Yarının Lideri Vakıflar..!
banner98

 



         Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Takımsal Bilardo Ligi'nde ilk yarının lideri Vakıflar Spor Kulübü oldu.

 Geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalar ile tamamlanan 7'nci hafta karşılaşmaları sonrasında ilk yarı tamamlanırken, averaj ile Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin önünde yer alan Vakıflar Spor Kulübü ilk yarının lideri oldu. Geçtiğimiz hafta oynanan 7'nci hafta karşılaşmalarında Doğan Türk Birliği Cafe George Mağusa Gelişim Akademisi'ni 5-1 mağlup ederken, Doğu Akdeniz Üniversitesi Alsancak Belediyesi'ni, Deniz Plaza Spor Kulübü Mağusa Spor Derneği'ni, Vakıflar Spor Kulübü ise Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği'ni aynı skor ile 6-0 mağlup etti.
         

         Bu karşılaşmaların ardından ilk yarısı tamamlanan 2016 Takımsal Bilardo Ligi'nde Vakıflar Spor Kulübü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi 18'er puan ve averajla bir ve ikinci sırayı paylaşırken, Doğan Türk Birliği Cafe George 11 puan ile 3'üncü sırada yer aldı.


 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75