banner108
Öne Çıkanlar Ralli Tamara Meliz Redif Koopspor Hentbolun yeni patronu Akyön..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlk Hamle Mustafa Başman’dan..!
banner98







Yaşamında mütevaziliği ve dürüstlüğü ile hem Kıbrıs Türklerinin hem de yabancı şirket adamlarının takdirini kazanan Salih Başman, aramızdan ayrılışının 22’nci yılında yine anısına düzenlen satranç turnuvası anıldı.

 

Lefkoşa Satranç Derneği (LSD) tarafından düzenlenen turnuva Küçükler ve Büyükler olmak üzere iki kategoride devam ediyor.  Başman Group’un sponsor olduğu turnuvada toplam 38 sporcu mücadele ediyor.

 

Turnuvanın açılış hamlesini yapan Başman Group Direktörü Mustafa Başman “Abim Salih Başman toplumumuza büyük hizmetler veren ve yardımsever biri idi” dedi. Tüm çocuklara çikolata ikram eden Başman ekledi, “Siz satranç oynayan küçükler, yarının başarıları olacaksınız. Tıpkı merhum abim Salih Başman gibi.”

 

Hakemliğini Hasan Akgün’ün yaptığı ve İsviçre Sistemine göre 5 tur üzerinden tamamlanacak olan turnuvada kategorilerinde başarılı olan sporcular yanında turnuvaya katılan tüm sporcular da ödüllendirilecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75