banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlk Etap Burcu’nun..!
banner98

           

         2015 – 2016 Gençler Bilardo Ligi 1. Etap karşılaşmalarının galibi Aykın Burcu oldu.  KKTC Ferdi Bilardo Şampiyonası  2015 – 2016 Gençler Bilardo Ligi 1. Etap karılaşmaları ile start alırken,  üstün bir performans sergileyen Aykın Burcu güçlü rakiplerini geride bırakarak ilk Etabın galibi oldu.
         
          Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu’nda "8 Top" disiplininde gerçekleştirilen Gençler 1. Etap karşılaşmaları çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.  “Yarı Final”de rakibi Enis Soğular’ı 7-1 mağlup eden Mustafa Alnar  ile rakibi Osman Şanlısoy karşısında 7-6’lık üstünlük sağlayan Aykın Burcu finalde karşı karşıya geldi. Finalde üstün bir oyunun ardından güçlü rakibi Mustafa Alnar’ı 7-4 mağlup etme başarısı gösteren Aykın Burcu 1. Etabı ilk sırada tamamlama başarısı gösterdi.

Sinyorlar'da Zafer Aygünlü'nün

          Sinyorlar'da gerçekleştirilen 1. Etap karşılaşmalarının galibi ise Rüstem Aygünlü oldu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ilk ayak karşılaşmalarında rakibi Mehmet Mumcu'yu 7-5 mağlup eden Hakan Doğahan ile rakibi Mücahit Çelikağ'ı 7-1 mağlup eden Rüstem Aygünlü finalde karşı karşıya geldi. Finalde rakibini 7-4 mağlup etmeyi başaran Rüstem Aygünlü Sinyorlar 1. Etabın galibi oldu.
          Toplam 5 Etapda tamamlanacak olan Gençler ve Sinyorlar karşılaşmaları sonrasında 4 Genç, 4 Yıldız ve 4 Veteran sporcu Büyükler karşılaşmalarında oynamaya hak kazanacaklar.


 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75