banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hiçbir Taviz Vermeyeceğiz..!
banner98

Dün yaşanan olayların ardından bugün 12 itibarı ile Esentepe de olan yönetim kurulu arkadaşlar ile yaptığımız görüşme ve olmayanlardan ise telefon ile almış olduğumuz onay doğrultusunda ekte yer alan kararı oy birliği almış bulunuyoruz. Bunun yanında 18 yaşından küçük olup sigara içen sporcuların da olması halinde U21 takımı idmanlarına katılamayacağı kararı da kulübün geleceği acısından alınmıştır. Öte yandan Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi antrenmanda takım arkadaşı ile KAVGA eden takım kaptanımız Ahmet KARAL, zor süreçte olmamıza rağmen iki haftadır kadro dışı olduğunu da belirterek disiplin konusunda hiçbir taviz veremeyeceğimizi bilmenizi isterim. Amacımız günü kurtarmak değil sağlam temeller üzerine DEVAM edecek bir Esentepe yapısını DEVAM ettirmektir.

Esentepe yönetimi yaptığı açıklamada, 4 Kasım Pazar günü K-Pet Süper Lig karşılaşması olan Esentepe-Mağusa Türk Gücü maçının 78.dakikasında Mağusa Türk Gücü Başkanına ve kulüp taraftarına karşı yapılan ve ev sahipliği yapan bir camiaya yakışmayan tutum ve davranışların sergilendiğini üzülerek hem maç esnasında hem de kamera görüntülerinde defalarca izlemiş bulunuyoruz. Bu bağlamda camiamız adına Mağusa Türk Gücü taraftarlarından ve Başkanından özür dileriz. Tabi ki özür diledik her şey oldubitti değil, yönetim kurulumuzca izlediğimiz görüntülerden sonra almış olduğumuz kararları aşağıda açıklamayı uygun bulduk.

1-)Olayların esas başlamasında aktif rol alan bir taraftarın isminin polis karakoluna yazılı olarak vererek, Esentepe’mizin ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda sahaya alınmamasını;

2-)Olaylara karışan 2 U21 futbolcumuzun süresiz kadro dışı kalması;

3-)Tribünlerin çatı kısmına Güvenlik kamerası takılması;

4-)Spor Dairesi ile acil görüşerek tribünün küçük olmasından dolayı güvenlik önlemlerinin daha rahat alınabilmesi için araya bariyerin acilen montaj edilmesini sağlamak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75