banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentboldan anlamlı duyarlılık..!
banner98

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde önceki akşam gerçekleştirilen toplantıda anlaşma detayları açıklandı. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan yapılan iş birliği anlaşması ile yeni sezondaki tüm hentbol liglerindeki karşılaşmalarda farkındalığa dikkat çekmek ve duyarlılık yaratma amacında olacaklarını açıkladı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu yaptığı konuşmada, Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan’ın böyle bir proje ile kendilerine ulaşmasından son derece memnun olduklarını belirtti ve konuya duyarlılıklarından dolayı tüm hentbol camiasına teşekkür etti. Karaokçu, bugüne kadar toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını ve Hentbol Federasyonu ile yaptıkları işbirliği çalışmasının şimdiye kadar yapılan en önemli birlikteliklerden biri olduğunu açıkladı.

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan da yaptığı konuşmada gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına camia olarak ellerinden geleni yapacaklarını, farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmeye yardımcı olmak amacıyla tüm sezon boyunca bu anlamlı etkinliği en iyi şekilde sürdüreceklerini belirtti. Ayhan, bu projenin hentbolda uygulanmasına destek veren komisyon başkanı Hasan Karaokçu ve tüm ekibe teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Toplam 288 maçta farkındalık

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile KKTC Hentbol Federasyonu arasında yapılan işbirliği anlaşması neticesinde, 1 Ekim 2018’de başlayacak ve 1 Haziran 2019’a kadar devam edecek olan hentbol sezonu “Yaşama spor ile bağlan Hentbol Ligi” adı altında geçecek. Yeni sezonda tüm liglerde oynanacak toplam 288 maçta uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında farkındalık yaratmak için çalışılacak ve uyuşturucu ile mücadele komisyonunun logosu tüm takımların formalarına, tüm hakemlerin formalarına basılacak. Ayrıca salonlarda broşür dağıtılacak ve pankart asılacak belli zamanlarda da Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’ndaki doktorlar sporculara, federasyon yetkililerine, hakemlere ve sporcu ailelerine eğitimler verecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75