banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hatay, Spora 1 Miras Daha Bıraktı..!
banner98

Kıbrıs Türk Spor tarihinde 2008-2018 yılları arasında yaşanan spor olaylarından derlenerek hazırlanan Yücel Hatay’ın 20. Kitabı, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yayını olarak KKTC Spor Dairesi Müdürlüğü’nün katkılarıyla basıldı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım ve imza gecesinde konuşan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu kendileri de dahil bir çok kişinin Yücel Hatay’ın kitaplarından yararlanarak bilgiye ulaştığını belirterek katkı koymaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben de konuşmasında kitap yazmanın sabır, zaman ve emek istediğini belirterek önemli bir eseri gelecek nesillere kazandırdığı için Yücel Hatay’a teşekkür etti.

Kitabın yazarı Yücel Hatay ise bu tür kitapların gelecek nesillere ışık tutması için hazırladığını kaydederek bugüne kadar 20 kitap yazdığını belirterek yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Yücel Hatay geceye katılanlara kitabını imzalayarak hediye etti. Yapılan açıklamada kitaba sahip olmak isteyenlerin Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nden ücretsiz olarak temin edebileceği belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75