banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Haskasap sezonu 3.tamamladı..!
banner98






Sıkışan takvim sebebiyle sezonun son iki yarışı olan 4 ve beşinci yarışları 3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleştiren Power Drift Club, 2016 sezonunu tamamladı. Semi-Pro ve Pro kategorisi olmak üzere iki kategori üzerinden yapılan yarışlarda Neu Drift Team pilotları podyumda yer almayı başardı.


3 Aralık Cumartesi günü başlayan yarışlara havanın kararmasıyla 4 Aralık Pazar günü devam edilirken, sporcuları sıkışık program zorladı. KKTC 2015 ve 2016 Drift Şampiyonu Enver Haskasap en üst kategori olan Pro Kategoride ilk yarışın sıralama turlarında beşinci olduktan sonra ikililerde rakiplerini eleyerek finale kaldı. Finalde debriyaj sorunu yaşayan Haskasap ikinci oldu. Pazar günü yapılan ikinci yarışta da debriyaj sorunu devam eden Haskasap TOP24’e zorlanarak kaldı fakat ikililerde rakiplerini eleyerek yarı finale kalmayı başardı. İkinci yarışı dördüncü sırada tamamlayan Haskasap, 1 yarışına katılmadığı 2016 şampiyonasını üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

NEU Drift Team pilotlarından Ahmet Öksüzoğluları ise Semi-Pro kategoride ilk yarışta birinci, ikinci yarışta üçüncü olarak sezonu Semi-Pro şampiyonu olarak tamamladı. Bir diğer NEU Drift Team pilotu Bekir Özsusuzlu ise ilk yarışta ikinci, ikinci yarışta Pro kategoriye yükselince ilk rakibi olan Enver Haskasap’a elendi. Bu sonuçlarla NEU Drift Team sezonu takımlarda ikinci sırada tamamladı ve tüm kupaları topladı.

Diğer Sporcularımızdan, yarış öncesi Semi-Pro kategorisi lideri olan Erdoğan Aşık, ilk gün kaza yaparak elendi. İkinci yarışta ise ilk 24 sporcu arasına girerek Pro kategoriye yükseldi. İlk rakibini elemeyi başaran Aşık, ikinci rakibi son şampiyon, Pambos’a elenerek 2016 Semi-Pro kategorisini ikinci sırada tamamlamayı başardı. Cafer Aracılar, Halil Özgem ve Yusuf Çocuk’un da mücadele ettiği yarışlarda Ülkü Erçoban mekanik arıza yaşayarak start alamadı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75