banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Haskasap, Çeyrek finalde..!
banner98






Near Eeast University Drift Team pilotu, son iki sezonun KKTC Şampiyonu Enver Haskasap, İrlanda’nın Mondelo Park Pisti’nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan Avrupa’nın en büyük drift organizasyonu Drift GP’nin üçüncü ayak yarışında mücadele etti. İrlanda Drift Şampiyonası ile Drift GP’nin ortaklaşa yapıldığı organizasyonda Avrupa’nın en önemli driftçileri mücadele etti.

15 ülkeden 51 yarışmacının katıldığı yarışın sıralama turlarında elde ettiği 72 puanla 25’inci sırayı alarak TOP32’ye kalmayı başaran Haskasap, önce Avustralyalı rakibini, ardından da İrlandalı rakibini eleyerek TOP8’e kalmayı başardı. Çeyrek final mücadelesinde ise İrlanda Şampiyonu ile eşleşen Haskasap yarım puan farkla elenmekten kurtulamadı.

Haziran ayında Birmingham’da yapılan şampiyonanın ikinci ayağında da mücadele eden Haskasap 46 yarışmacı arasında son 16’ya kalmayı başarmış ve yarışı 11’inci sırada tamamlamıştı. Bu kez TOP8’e kalmayı başaran yarışmacımız emin adımlarla podyuma doğru ilerliyor. Geçtiğimiz sene, Drift Allstars Estonya yarışına da katılan ve üçüncü olarak podyuma çıkmayı başaran Haskasap, bu başarısını 22-23 Temmuz tarihleri arasında İsveç’te yapılacak sezonun dördüncü ayağında tekrarlamak istediğini söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75