banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemler sertifikalarını aldı..!
banner98




22-24 Eylül tarihleri arasında Türkiye Okçuluk Federasyonu eğitmenleri ile KKTC de Okçuluk hakem adaylarına verilen kursta başarılı olanlar sertifikalarını aldı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde başarılı adaylar sertifikalarını yetkililerin elinden aldı. Sertifikaya sahip kişiler Türkiye’de de hakemlik yapmaya hak kazandı.  

Hakemlik kursu için ülkemize gelen TOF yönetim kurulu üyesi ve merkez hakem komitesi başkanı Aydın Yolaç, Başhakem Orhan Şentürk ve hakem Murat Kaleli burada bulunmaktan ve KKTC Okçuluk Federasyonu Çatısı altında bulunan sporculara desteklerinin her zaman kendileri mutlu ettiğini Ayrıca göreve geldiğinden bu güne kadar yaptığı taktire şayan işler ve KKTC deki okçuluk sporunda çitayı yükseltim sporculara imkanlar yaratan Ferdi Çiftçi’ye teşekkürlerini sundu.

KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi’de bu ve bunun gibi kurs ve seminerlerin devam edeceğini ve Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun her zaman yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip emeği geçen herkese teşekkür etti. 3 gün süren kurs neticesinde toplam 26 kişi hakem adayı olarak sertifikalarını merkez hakem komitesi başkanı Aydın Yolaç’ın elinden aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75