banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güreşseverler Derneği Onurlandırdı..!
banner98

Açılış konuşmasında derneğin kurucu başkanı Yücel Hatay, ülkemizde güreşin gelişip kalkınmasına katkıda bulunmaya çalıştıklarını, güreşe hizmet verenleri de ödüllendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Güreşseverler Derneği Başkanı Remzi Cengiz, derneğe katkılarından dolayı Birinci Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci’ye Teşekkür Belgesi sundu. Dernek kurucu üyelerini onurlandırmaktan gurur duyduğunu belirten Remzi Cengiz, Ertan Birinci’ye de gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ertan Birinci’ye KKTC Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz da Onur Belgesi takdim etti. Hüseyin Kavaz, Ertan Birinci’nin çok çalışkan biri olduğunu belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kurucu üyeler Ahmet Dümenci, Bayram Kemal Koçkar, Erhun Tekakpınar, Fehim Koççat, Mustafa Kurtuluş Tel ve Ümit Erhan’a belgeleri dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından sunuldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75