banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güreşseverler Derneği, Kemal Barbet’i ödüllendirdi..!
banner98

 


Derneğin basın sözcüsü Yücel Hatay, KKTC Güreş Federasyonu’nun kurucu başkanı merhum Rifat Şener’i her yıl anarken güreşe hizmet vermiş spor adamlarını da ödüllendirmeyi görev bildiklerini belirtti. 2006 yılından itibaren sırasıyla Raif Kaya, Mehmet Refikoğlu, Fikri Kanlıçay, Cemal Kanatlı, Hülagü Aytaçoğlu, Abbas Pehlivan, Hüseyin Camoğlu, Nafiz Çeliker ve Harper Kutluhan’ı ödüllendiklerini hatırlatan Yücel Hatay, Kemal Barbet’in de güreşe sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak yıllarca hizmet verdiğini ve bir dönem Karşıyaka Anamur Spor Kulübü’nün güreşte başarılı sonuçlar almasını sağladığını anlattı.


Güreşseverler Derneği Başkanı Ceyhan Özyıldız, güreşe hizmet verenlerin unutulmamasının ve ödüllendirilmesinin vefa duygusunun bir göstergesi olduğunu belirterek derneğinin bunu gerçekleştirmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75