banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güngördü, Yiğitcan Hekimoğlu’nu Kabul Etti..!
banner98




Hekimoğlu'na ziyareti esnasında antrenörü Celal Keleş de eşlik etti.

Güngördü, Londra'da düzenlenen 16.Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 4 x 100 metre koşan Hekimoğlu'nun başarısının Kıbrıs Türk’leri için önemine dikkat çekti.

Güngördü, Hekimoğlu'nun final koşarak dünya 7’inciliği elde etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu belirterek, bu başarının ülkedeki gençlere büyük bir örnek ve motivasyon olmasını temenni etti.

Girne Belediyesi olarak üzerlerine düşecek her türlü görevi üstlenmeye hazır olduklarını, sporcu ve antrenörünü ödüllendireceklerini söyleyen Güngördü, ülkede birçok yetenekli genç bulunduğuna işaret etti ve bu gençlerin ortaya çıkarılmasının ülke geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Türkiye adına Londra'daki yarışlarda koşan Kıbrıslı Türk sprinter Yiğitcan Hekimoğlu da, yarışta Kıbrıs Türk halkını temsil etmekten gurur ve onur duyduğunu vurguladı.

Hekimoğlu, bundan sonra da hedeflerinin bu seviyede kalmak ve uluslararası yarışmalarda başarılarına devam etmek olduğunu ifade ederek, kabul ve tebrikleri için belediye başkanı Güngördü’ye teşekkür etti.

Antrenör Celal Keleş de, “Oluşturduğumuz bu örneğin arkasından gelecek olan yeni sporcuları bu seviyeye hazırlamak ve halkımıza yeni başarılar yaşatmak en büyük hedefimizdir” dedi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75