banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Green Pedal Farkındalık Yaratıyor..!
banner98

Spor faaliyetlerin yanında toplumsal olaylara yaptığı katkı ve desteklede adından söz ettirmeyi başaran Green Pedal Bisiklet kulübü "Neymiş bu pembeli etkinlikler?” sloganıyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliği Green Pedal-Cortado Long Beach önünde başlayan bisiklet sürüşü parkur Boğaztepe-Yarköy-Turnalar-Ergazi-Kurtuluş-Boğaz limanda mola verilmesinin aradından çıkış noktasında sonlandırıldı.

Kontrolleri Yapmaya Teşvik Etmek

Green Pedal Bisiklet kulübü meme kanseri farkındalık ayı nedeniyel kadınlara destek için farkındalık etkinliğinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Sevgili dostlar, hepimizin ailesinde, çevresinde maalesef kanserle mücadele eden veya etmiş sevdiklerimiz var. Kanserle mücadelede “Erken Tanı” tartışılmayan bir öneme sahip. İşte bu yapmış olduğumuz etkinliklerin amacı “Farkındalık” yaratarak kişileri kontrollerini yaptırmaya teşvik etmek. “Neymiş bu pembeli etkinlikler? Aslında ben de çoktandır kontrollerimi yaptırmadım, hede bu hafta bir randevucuk alayım.” dedirtebilmişsek ne mutlu bize, sağlıklı, güzel günler hepimize” denilerek önemli mesaj verildi.

Ayrıca Green Pedal Bisiklet Kulübü yönetimi tıp merkezi ile yaşam hastanesi ile yapılan anlaşma sonrasında tüm kadınlara ve erkek eşlerine indirimler alınırken, ücretsiz kanser muayenesi de yaptırabilecekler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75