banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Görkem Pro ünvanı için podyuma çıkıyor..!
banner98



KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun Ekim ayı başında İskele’de düzenlediği yarışmada Fitness Model Kategorisinde şampiyon olan Görkem Çırakoğlu, İngiltere'de düzenlenecek olan ve dünya çapında olan Dünya Fitness Federasyonu (WBFF) yarışmasında podyuma çıkmak için önceki gün Londra’ya gitti.

Yarın başlayacak olan Dünya Fitness Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Görkem Çırakoğlu, Özel Güvenlik Sistemleri Ltd.’in sponsorluğunda hazırlıklarını tamamlayarak yarışmaya katılmak için KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ve Tarık Mustafa’yla birlikte İngiltere’ye uçtu.

Dünyanın birçok ülkesinden yarışmacıların katılacağı yarışmada kendisinin Fitness Model kategorisinde yarışacağını belirten Çırakoğlu, Özel Güvenlik Sistemleri Ltd. direktörü Nurettin Çırakoğlu’na sponsorluğundan dolayı teşekkür ederek, hedefinin kategorisinde ilk 2 içinde olarak PRO ünvanı almak olduğunu yineledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75