banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Golf Dersleri Başladı..!
banner98

1 Eylül Cumartesi sabah gerçekleşen ilk ders, Profesyonel Golf Eğitmeni Burçin Dikmen tarafından yapıldı. Federasyon Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Olgun Emirzade konu ile ilgili olarak: " Derslere katılan öğrencilerimizde genel olarak, yabancı oldukları bu spora karşı büyük bir ilgi ve heyecan gözlemledik. Hocamızla ortak görüşümüz, tüm katılanların ciddi potansiyel yetenekleri olduğu, koordinasyonlarının iyi olduğu ve gelecek vaat ettikleri yönündeydi.

Geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz ders programlarında, yurt dışı uluslararası turnuvalarda gençlerimiz şampiyonluk ve ikincilik dereceleri elde etmişlerdi. Bu kurs programlarında da geleceğe dönük başarılı golfcüler yetişeceğine inanıyoruz. Şu an, sınırlı da olsa dersler için bir miktar kontenjanımız mevcut ve başvurular kabul etmekteyiz" dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Golf Dersleri Başladı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75