banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gökyüzünde Resital Yapacaklar..!
banner98

Hava Sporları Federasyonu’nda yapılan basın toplantısında Federasyonun faaliyetleri hakkında açıklama yapan KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya, adamızda Macera ve sporseverler için hava sporlarının vazgeçilmez bir role sahip olduğunu ve bu sene yarışma ile bir ilke imza attıklarını belirtti.

“Nefes kesen yarışma”

Zeki Ziya iki uluslararası yarışma dışında havacılık festivalinin da hafta sonu tüm macera severlere açık olacağını kaydederek Fun&Fly Yarışması katılım koşullarını ve detay bilgiler verdi.

7 ülke yarışacak

Yarışmayla ilgili teknik detayları ise Federasyon adına Erel Cankan aktararak 7 ülkeden 30 sporcunun yarışacağını kaydetti. Cankan, KKTC’nin yanı sıra Türkiye, Almanya, Bulgaristan, Ukrayna, Rusya ve Finlandiya’nın dört gün boyunca yarışacağını kaydetti. Antrenman uçuşlarının bugün(Çarşamba)yapılacağını, Yarın (Perşembe) ise saat 9.00 itibarıyla yarışmanın başlayacağını kaydetti.

Ödül töreni Pazar günü

Erel Cankan F3J ve F5J şampiyonalarının ödül törenlerinin ise Pazar günü saat 17.00’de yarışma alanında yapılacağını kaydederek izlemek isteyenlerin Geçitkale havaalanına gelmelerini istedi.

Cumartesi ve Pazar günleri havacılık festivali var

Hava Sporları Federasyonu başkanı Zeki Ziya ise hafta sonu fun&Fly adıyla bir festivakl düzenlediklerini ve bu festivalde yarışma, yarım ada turu ve geçitkale üzeri kısa turlar olmak üzere katılanların uçma isteklerini de yerine getireceklerini kaydetti. Ziya, çok yakında Sky diving olarak yapılan serbest paraşüt atlayışları için de hazırlıklarını tamamlandığını ve bir uçak kiralandığını kaydederek hazır olması durumunda gösteri amaçlı hafta sonu serbest paraşütlerinde atlayış yapacağını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75