banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun “Geniş kadroya sahip olmalıyız”
banner98

Geride kalan sezon 64 golle oynadıklarını ve bu anlamda keyif aldıkları bir süreç olduğunu ifade eden Niyazi Göksun, savunma anlamında ise geride kalan sezonun kendileri adına istedikleri nokta olmadığını söyledi. Ligde son maç play-out sürecinden çıktıklarını bununda çok keyifli bir dönem olmadığını hatırlatan Gençlik Gücü çalıştırıcısı Niyazi Göksun, yeni sezonda özellikle savunma anlayışının öncelikleri olacağını söyledi. Geçen sezon zorlu rakiplere karşı çok keyifli ve bol pozisyon buldukları maçlar oynadıklarını hatırlatan Niyazi Göksun, bunun yeni sezonda devam etmesini beklediklerini ancak savunma anlamında da olumlu işler yapmaları gerektiğinin altını çizdi. Savunma önceliklerini artırmak adına çalışmalara devam ettiklerini de yineleyen Gençlik Gücü çalıştırıcısı Niyazi Göksun, önlerinde bulunan kısa zaman dilimini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Geride kalan sezon kupada çeyrek finale kaldıklarını bunu bu sezon biraz daha yukarı çekmek istediklerini ifade eden Gençlik Gücü çalıştırıcısı Niyazi Göksun, ligde de sıkıntı yaşamama ve iyi yerde tutunmak için geniş kadroya sahip olma düşünceleri olduğunu söyledi. Yerli transfer konusunda arayışların devam ettiğini birkaç isimin mevcut olduğunu aktaran Göksun, yabancı oyuncu konusunda ise son bir ismin aralarına katılacağını söyledi. Hem kupa hem de ligde keyifli bir sezon adına geniş kadroya ihtiyaçları olduğunun bilincinde olduklarını hatırlatan Niyazi Göksun, bu yönde çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Saha konusunda maçlarını Atatürk’de oynamak istediklerini bu yöndeki taleplerini de yetkili noktaya aktardıklarını belirten Göksun, Gençlik Gücü’nün de Başkent takımı olduğunu ancak bu dönemlerde bu yöndeki algının farklılaştığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75