banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Esentepeye Özgür Tarife.. (01) Değirmenlik Koptu Geliyor.. (30) Mormenekşe ile GHE Yeni Yıla 1er Puanla Giriyor.. (11) Lefkede Vurdu Kaçtı.. (01)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Girne Maratonu Pazar Günü Yapılıyor..!
banner98

 




Maratonda 7 ve 21 kilometre koşuları için kayıtların cuma günü sona ereceği, 3 kilometre için kayıtların yarış günü yapılabileceği kaydedildi. Tüm koşuların Girne Atatürk Anıtı önünden başlayıp biteceği etkinlikte, 21 kilometre yarı maraton yarışı sabah saat 08.00’da başlayacak,

7 kilometre ve 3 kilometre koşuları ise saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Üç kilometre koşu ve yürüyüşlerinde derecelendirme yapılmazken, 7 kilometre ve 21 kilometre parkurlarında zaman derecelendirmesi yapılacak.



Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre spor etkinliği yanında aynı zamanda bir dayanışma ve farkındalık etkinliği olacak yarı maraton, 4 farklı yaş (18-29, 30-39, 40-49, +50) kadın ve erkekler olmak üzere “3, 7 ve 21” kilometre kategorilerinde gerçekleşecek.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ve Egad Danışmanlık Şirketi Direktörü Emrah Adalı, yarı maratonla ilgili açıklama yaparak, halka katılım çağrısında bulundu.

GÜNGÖRDÜ: “BELEDİYE BAŞKANLARI VE HALKIMIZI BEKLİYORUZ”


Maratonu organize eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Seni hiç tanımasam da, senin için koşuyorum” sloganıyla yapılacak yarı maratonunun spor etkinliği yanında aynı zamanda bir toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk olduğuna dikkat çekerek, Girne bölgesi belediye başkanları ve halkı maratona katılmaya davet etti.


MADEN: “KIBRIS’TA YAŞAYAN HERKESİ GÖRMEK İSTERİZ”


Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, isim sponsorluğu konusunda bir sosyal sorumluluk etkinliğine daha katkı koymanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, etkinliğin sadece Girnelilerin değil, Kıbrıs’ta yaşayanların olduğunu bu nedenle herkesi, yarı maratonda görmek istediklerini kaydetti.


ADALI: “KEYİFLİ BİR GÜN İÇİN MARATONA KATILIN”


Maratonu düzenleyen Egad Danışmanlık Şirketi Direktörü Emrah Adalı da pazar günü herkesin keyifli bir gün geçireceğini ifade ederek, 7 ve 21 kilometre koşuları için kayıtların 6 Nisan’da sona ereceğini 3 kilometre için kayıtların yarış günü yapılabileceğini dile getirdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75