banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gazioğlu: “Tenis İçin 3 Yol Planı Belirledik”
banner98

KKTC Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu'nun açıklaması şöyle:

"Sağlık ve Bilim Kurulu'nun vereceği karar çok önemli. Önümüzü net görmekte zorlanıyoruz. Adeta her kafadan bir ses çıkıyor. Bundan dolayı da kendi adımıza üç plan yaptık. Bunların ilki Mayıs itibari ile ikincisi Haziran itibari ile üçüncüsü ise Temmuz itibari ile spor faaliyetlerimize başlamamız yönünde.

Üst düzey sporcuların, sporun başlaması ile birlikte hazırlık süreci geçtiğimiz bu iki aylık süreçte kendilerine ne kadar iyi baktıkları ile alakalı.

Ben şahsım adına Haziran ayı gibi faaliyetlerin başlayacağını öngörüyorum. Bizler kulüplerimize ve sporcularımıza 1-1,5 aylık bir hazırlık süreci vereceğiz. Akabinde ise ulusal turnuvalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Ligimiz tamamlanmadı. 10.hafta ile play off karşılaşmaları kaldı. Bu yıl içerisinde ligi tamamlayacağız. Plaj turnuvalarını da süreç belirleyecek. Önceliğimiz Tenis. Ailelerden de oynanması yönünde mesajlar alıyoruz.

Bizim branşımız diğer spor dallarına oranla daha az risk içeren bir branş. Bu yüzden şanslıyız.

Mevcut sponsorlarımızda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ancak önümüzdeki süreci iş açısından çok parlak görmüyorum. Mutlaka sıkıntılar yaşayacağız. Turizmin sıfırlandığı, eğitimin çok ciddi hasar gördüğü bir dönemde ekonominin bozulmama ihtimali yok.

Şubat 2019'da görevi devraldığımda sporcu sayımız 44'dü, sene sonunda ise sayı 192'ye yükseldi. Güzelyurt'ta kulüp kurarak tenis faaliyetini başlattık.

Ülkenin her bölgesinde tenisin oynanmasını istiyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75