banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Arnal ve Akçam
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ’de spor şöleni başladı.!
banner98

 




GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampsü, GAÜ Lympic’de 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan GAU Lympics Games 2016 açılış töreni, GAÜ Denizcilik öğrencilerinin bayrak töreni ve olimpiyat meşalesinin yakılması ile başladı. Meşale’nin yakılması ve bayrak geçişinin ardından, GAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Sualp Davut gerçekleştirmiş olduğu açılış konuşmasında, GAÜ’nün 100’ün üzerinde ülkeden öğrencisi olduğunu belirterek, uluslararası öğrenciler ile birlikte dönem içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, bu etkinliğin ise en kapsamlı etkinliklerden birisi olduğunu bildirdi. Ayrıca Davut, GAÜ olarak spora verdikleri önemi vurgulayarak, tüm öğrencileri ounlara davet etti. 

GAU Lympics Games 2016 kapsamında, birbirinden farklı spor dallarında öğrenciler bireysel ve takım halinde mücadele edecek. GAU Lympics Games 2016 bünyesinde ayrıca, oyun alanında kurulan yeme-içme stanlarında öğrenciler kendi ülke mutfaklarını da tanıtma fırsatı yakalıyacak. 28 Mart-1 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek oaln GAU Lympics Games 2016 bünyesinde ayrıca, Dj Partiler ve çeşitli organizasyonlar gerçekleşecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75