banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ’de Eskrim Şampiyonası yapıldı..!
banner98

 





             Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda sporcular madalya için ter döktüler. Müsabaka sonunda dereceye giren minik sporcular ödüllerini annelerinin ellerinden alırken genç sporculara ise madalyalarını Aynur Tek, Elçin Djemal, Eskrim federasyonu üyesi Burak İpek ve Federasyon Genel Sekreteri Ömer Aydın takdim etti. 25 Şubatta da Yıldız KKTC Şampiyonasını gerçekleştireceklerini söyleyen Eskrim Federasyonu Başkanı Erhan Vechi, bu müsabakaların aynı zamanda 1-2 Mart tarihlerinde yapılacak olan MEB Okul Sporları yıldız ve genç KKTC birinciliği için de bir ön hazırlık olduğunu belirtti.

            Konu ile ilgili açıklamada bulunan KKTC Eskrim Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Aydın, Eskrim Federasyonunun ilk olarak 2002 yılında GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ın vizyonu ile kurulduğunu belirtti.2002 yılından itibaren bu vizyonu günümüze taşımak için Eskrim Federasyonu olarak ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini belirten Aydın, Eskrimin bir spor dalı olarak ayrıcalıklı olduğunun da altını çizdi. GAÜ’nün eğitim alanında Ada’da başarmış ve gerçekleştirmiş olduğu ilklerin bir başka başlangıcının da Eskrim olduğunu ifade eden Aydın, çocuklar ve gençlerin bu alanda şanslı olduğunun da altını çizdi.

           Yarışların federasyon ve MEB işbirliğinde gerçekleştiğini ifade eden Aydın, gençlerin bireysel olarak okullarını, takımsal olarak da ülkelerini temsil etmenin öğrencilerin kendi gelişim programlarına olan katkısını vurguladı. Aydın, GAÜ’nün federasyonun en büyük destekçilerinden olduğunu vurgulayarak GAÜ adına sporcuları ve öğrencilerini her zaman GAÜ’nün uluslararası vizyonuna uygun olarak, uluslararası müsabakalarda yarışacak düzeyde hazırlık yaptıklarının da altını çizdi.

 

Minik Erkek Flöre

1. Cemal Ege Lort GAÜ Spor Kulübü

2. Mehmet Efe Yılmaz GAÜ Spor Kulübü

3. Eriz Başaraner GAÜ Spor Kulübü

Genç Bayan Flöre

1. Meltem Çolak GAÜ Spor Kulübü

2. Melda Hassan GAÜ Spor Kulübü

3. Ece Deniz Öncül GAÜ Spor Kulübü

4. Simay Uslu Şahlan Spor Kulübü


Genç Erkek Flöre

1. Kutay Uslu Şahlan Spor Kulübü

2. Baran Kılıç GAÜ SK

3. Emirhan Büyüksarı Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü

3. Arda Erciyes Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü



Genç Erkek Kılıç

1. Jan Djemal GAÜ Spor Kulübü

2. Ahmet Alıcı Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü

3. Görkem Ater Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü

3. Barış Göksu Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü


Genç Bayan Kılıç

1. Mine Aşçı GAÜ Spor Kulübü

2. Elif Kufa Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü

3. Ada Azra Atak GAÜ Spor Kulübü

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75