banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ’de Çocuk Olimpiyatı Coşkusu..!
banner98
 


Akademik yıl içerisine yayılan “Evrensel Spor Ruhu”nun, okul kampüsü içerisindeki en kapsamlı uygulaması olarak ta gerçekleşen 3’üncü Çocuk Olimpiyatları; Olimpiyat yürüyüşü, sembolik meşalenin konulması ve İstiklal Marşı ile GAÜ Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Gün; neşe ve coşku içerisinde geçerken, müsabakalar da veliler, öğretim kadrosu ve sporseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

GAU Lympic Sahası’nda düzenlenen organizasyonun açılışına;  GAÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Olgun Üstün ile GAÜ Okullar Grubu idarecileri ve öğrenci velileri katılırken,3’üncü Çocuk Olimpiyatları’nın kapanışında okul müdiresi Binnur Saymaz da kısa bir konuşma ile genç sporcular ile ailelerine seslendi.

Okul öncesi çocukların gelişimlerini zihinsel, sosyal ve duygusal yönden destekleyen aktivitelerin, çocuklara kendine güven duygusunu kazandırdığını vurgulayan Saymaz; “Spor etkinliğimize, çocuk olimpiyatları ismini vermemizin sebebi de; öğrencilerimize evrensel spor ruhu düşüncesini aşılamaktır. Koşu yarışı, sutaşıma parkuru, top taşıma parkuru, bisiklet, çuval, minder gibi birçok renkli yarışın yer aldığı etkinliğimizde, ailelerimiz de de çuval yarışı ve halat çekme yarışlarında yer aldı. Etkinliğimizden son derece keyif alan ailelerimiz, çocuklarının göstermiş olduğu beceri ve performanslardan dolayı çok mutlu oldular. Elbette bu tablodan biz de çok mutluyuz.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75