banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAİ Yarı Finalde..!
banner98

 




KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından organize edilen İlkokullar arası Futbol Birinciliğinde oynanan maçların ardından grup mücadeleleri tamamlandı. 2017-2018 eğitim yılı KKTC ilkokullar arası futbol turnuvasında yapılan maçlarda Girne Amerikan İlkokulu okul takımı Yeni Boğaziçi İlkokulu okul takımıyla yaptığı maçı 3-1 kazanarak, 10 maçı üst üste galibiyetle tamamladı. KKTC ilkokullar futbol turnuvasında yarı finalde yer alma hakkını kazandı. Yarı finalde A Grubu birincisi Levent İlkokulu ile Necati Taşkın İlkokulu, B Grubu birincisi Girne Amerikan İlkokulu ile de Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu eşleşti. Yarı final mücadeleleri ileriki bir tarihte oynanacak ve finalistler belirlenecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75