banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ..! Naylon Fatura mı Kesildi?
banner98

Konuyla ilgili elde ettiğimiz bilgilere göre Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu ile Lefkoşa’da Necati Taşkın Spor Salonu’nda yapılan çatı kaplama, yağmur suyu borularının değişmesi gibi muhtelif işler için iki ayrı faturada toplam 106 bin 095 liralık fatura kesildiği öğrenildi.

Elde edinilen bilgilere göre yapıldığı gösterilen ancak Planlama İnşaat Dairesi tarafından yapılmadığı tespit edilen ve “naylon fatura” kesilen bu işlerin kim tarafından yaptırıldığı soruluyor?

Elde edilen bilgilere göre yapılan işlerin maaliyetinin 10 bin lirayı geçmediği ancak faturanın yapılmayan işlerle bilrikte 10 katından fazla yazılarak devleti zarara uğratmak istendiği öğrenildi.

Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda kesilen iki adet faturanın bir iletişim şirketine ait olduğu ve inşaat işi ve diğer işlerle alakasının olmadığı öğrenildi.

Konuyla iligili yapılan araştırmalar ve elde edilen bilgiler ışığında konunun resmen devleti soymak olduğu ve yapılmayan işlerin devletten parasının alınarak devletin zarara uğratıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili Planlama İnşaat Dairesi tarafından onay verilmeyen 53.460 TL ve 52.635 TL’lik iki fatura imzalanarak Planlama İnşaat Dairesine gönderilirken, olayın arkasında kimlerin olduğu merakla sorgulanmaya başlandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75