banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eskişehir’den Başarıyla Döndük..!
banner98

Sporcularımız dört ayaktan oluşan şampiyonanın son ayağını çifte birincilikle tamamladı. Birinci ayağı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan “Türkiye Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası’nın son ayağı geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir İnönü’de gerçekleştirildi. Milli takım yarışmaya Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği Kulübü sporcuları Cemal Direkci, Umut Akçıl, Murat Mendeli, Serhat Karaduman ve Ebru Çakar’dan oluşan kadrosuyla katıldı. Yarışmada Cemal Direkci ferdi sıralamada birinci olurken bir diğer sporcumuz Umut Akçıl ise üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı. Bu sonuçlarla milli takımımız şampiyonayı takım olarak ikinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Cemal Direkci ferdi sıralamada da şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Şampiyonaya tamamen kendi imkanları ile hazırlanan sporcular devletten ya da federasyondan hiçbir destek alamadı. Sporcular, şampiyonanın tüm ayaklarına kendi imkanları ile giderek birincilik kupasını ülkemize getirmeyi başardı.

Bu sonuçlarla Cemal Direkci ve Umut Akçıl Türkiye Milli takımındaki yerlerini de korudu. Cemal Direkci ve Umut Akçıl Sırbistan’da 06-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Dünya Şampiyonasına Türkiye yamaç paraşütü milli takımı adına katılacak. Ayrıca, Direkci ve Akçıl geçen ay Çek Cumhuriyetinde gerçekleşen Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupasında Avrupa 3.’sü olmuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75