banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eski Başkanlar Unutulmadı..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu, eski federasyon başkanlarını unutmadı. Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu, bugüne kadar federasyona hizmet veren eski başkanlarına teşekkür plaketi vererek, onurlandırdı.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, federasyona hizmet veren eski başkanlar ile yemekte bir araya geldi. Cimnastik Federasyonu eski başkanlarından Turgut Şahinoğlu, Mehmet Sporcuoğlu ve hayatını kaybeden Türkay Çavuşgil adına oğlu Yakup Çavuşgil’e birer plaket takdim edildi.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, federasyon olarak geçmiş dönemlerde cimnastik sporuna hizmet eden başkanlara, çocuklara verdikleri değer ve cimnastik sporuna sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sapsızoğlu, “Köklü Geçmişten Güçlü Geleceğe” sloganı ile eski başkanlar ile bir araya gelerek hem geçmiş tecrübelerinden yararlanma hem de federasyonun daha iyi yerlere gelmesi noktasında fikir alışverişinde bulunulduğunu aktardı.

Özel nedenlerle geceye katılamayan eski başkanlar Fatoş Türkel ve Omar Göker’e de ileriki günlerde plaketleri verileceği belirtildi. Yine eski başkanlardan Vural Türkmen’e ise bir süre önce ziyaret düzenlenerek plaketi takdim edilmişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75