banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erhürman “Diğer Branşlar için girişim başlattık’’
banner98
 


Başbakan Tufan Erhürman, Üniversite Sporları Federasyonu’nun, Avrupa Üniversite Spor Federasyonu (EUSA) nezdinde uzun süreli girişimi ve Türkiye’deki federasyonun katkısıyla bir yere varıldığını açıkladı.

Takımların EUSA bayrağı ve marşıyla yarışmaya katılsa ve madalya almaları halinde EUSA bayrağı çekilip ve EUSA marşı çalınacak olsa da sporcuların KKTC bayrağı arması ve kendi üniversitelerinin isimlerini taşıyacaklarını dile getirdi. Başbakan Erhürman, bunun diğer spor branşları için de olanak yarattığını ve bu yönde çalışma başlattıklarını kaydederek, bu gelişme sayesinde sporcuların başarılı olurlarsa Avrupa’da önemli spor müsabakalarında yarışan sporcularla yarışma şansına sahip olacağını anlattı.

Tufan Erhürman, bu bağlamda üniversite sporları federasyonuna çalışmaları için teşekkür etti. Gençlik Dairesi’nin, 7 üniversitenin destek verdiği bir proje başlattığını duyuran Başbakan Erhürman, devlet okullarında öğrenim gören ve yoksulluk çeken gençlerin, üniversitelerde bilim spor kültür sanat merkezlerinde öğleden sonraları, ulaşımları da sağlanarak etkinliklere katılacağını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75